Perfect Home Rózsafánk sütő szett 12963 (12963)

Perfect Home Rózsafánk sütő szett 12963 (12963)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Anyaga: alumínium , fa
Tartalma: 1 db nyél, 4 db különböző forma (virág, csillag, pillangó, négylevelű lóhere)
Mérete:  26,5 cm hosszú a nyél, a formák 7-8 cm átmérőjűek
Bruttó súlya: 151 g
Nettó súlya: 113 g
Használata: haszná lat előtt a használni kívánt sütőformát illessze a nyélre. Egyéb elnevezései: rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma, boldogi nagyrózsa  sütőforma . Fánk recept ajánlat kb 40 darabhoz:
- hozzávalók: 0,5 liter tej, 5 db tojás, 3 ek. cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 20 dkg finomliszt, 5 dl napraforgó olaj a sütéshez, 2 ek porcukor a szóráshoz
- elkészítése: A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük. A lisztet szűrőn átszűrjük, hogy ne legyen csomós. Serpenyőbe olajat öntünk, felmelegítjük, a sütőformát belehelyezzük. Mikor már minden felforrósodott, akkor a formát belemártjuk a tésztába, majd a forró olajba visszahelyezzük. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény (2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején). Hirtelen átsül, kb 30 másodperc alatt. A megsült tésztát az olajból kiemeljük, egy tálca felett megrázogatjuk, és tálcára helyezzük. Amikor az összes fánk kisült, porcukorral gazdagon megszórva kínáljuk.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.